Общи Условия

Всяка пратка (поръчка) на стойност над 200 лв се застрахова задължително за сметка на клиента и се изпраща с Еконт Express.

Методи на плащане

 • Плащане чрез Наложен платеж
  Избирайки този метод Вие заплащате дължимата сума за поръчаните от Вас стоки на куриера – “Еконт Експрес”-  при доставка на стоката. Всички разходи по доставката плюс дължимата сума за поръчаните от Вас стоки, са отбелязани в товарителницата издадена от Куриерска фирма “Еконт Експрес”. Данъчна фактура за платената от Вас сума ще откриете в опаковката на доставените до Вас стоки.
 • Плащане по Банков път
  При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметки на “Видеомакс АВС” ООД. При генериране на електронна поръчка ще получите писмо(проформа фактура) с нашите банкови данни.Ако желаете да резервирате номер на данъчна фактура срещу която да извършите превод по Банк. сметка BGN, моля обадете се на телефон 02/827-1120 или 02/927-0022. Моля не изпращайте по факс или и-мейл копия от платежни нареждания или други банкови документи. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. Данъчна фактура за платената от Вас сума по банков път ще откриете в опаковката на доставените до Вас стоки.  При доставка на поръчаните стоки куриерските разходи са за сметка на купувача.
 • Плащане с еPay
  Ипей“ АД e регистриран представител на платежната институция „Изипей“ АД по предоставяне на платежни услуги, свързани с изпълнение на платежни операции чрез платежни карти, кредитни преводи и внасяне и теглене на пари от сметки, обслужвани от “Изипей” АД. За да платите с тази услуга е необходимо да имате личен акаунт в тяхната система.
 • Плащане с ePayСвят
  Модулът за разплащане (ако е активиран) през системата на  ePay.bg Свят  (директно плащане с кредитна/дебитна карта) позволява на клиентите да извършват плащания без да имат регистрация в еPay с директно въвеждане на данните от кредитната/дебитната карта. „Видеомакс АВС“ ООД няма достъп до данните от Вашите кредитни/дебитни карти.

Срокове за изпращане и доставка

“Видеомакс АВС” ООД има сключен договор с куриерска фирма “Еконт Експрес”. Електронни заявки за спедиция на стоки се изпълняват единствено и само чрез “Еконт Експрес”!

 • Срокове за изпращане
  Поръчаните от Вас стоки чрез метод на плащане “Наложен платеж” ще се изпратят до 1 работен ден след датата на Вашата електронна поръчка.Поръчки,постъпили до 14:00 часа,се изпращат в деня на заявката.В случаите, в които сме претоварени с изпъленението на голям брой заявки, поръчката Ви ще се изпълни до 1 работен ден. Необходимо е след като генерирате Вашата електронна заявка да я потвърдите най-късно до 30 минути чрез обаждане на телефонни номера 02/827-1120 или 02/927-0022. Непотвърдени заявки са невалидни за нас. Заявки постъпили в петък след 14:00 часа или в празнични дни ще се изпратят в първият следващ работен ден. Поръчаните от Вас стоки чрез метод на плащане “Банков път” ще се изпратят след постъпване на сумата по Вашата поръчка в банковата сметка на “Видеомакс АВС” ООД. При постъпване на банкови преводи до 14:00 часа, Вашата заявка ще се изпълни до края на работния ден, след 14:00 часа до края на следващия работен ден. При плащане с еPay или ePayСвят  (ако е активиран) важат същите правила, като при лащане по “Банков път”. Единствената разлика е, че транзакцията (плащането) се потвърждава моментално, за което получавете писмо в електронната ви поща. ”Видеомакс АВС” ООД не носи отговорност при неточно или непълно попълнени данни в потребителският профил на Вашата фирма!
 • Срокове за доставка
  Информация за срокове на доставка и график на обслужване до Вашето населено място посетете страницата на  Еконт Express или се обадете на телефон: 0.7001.7300.

Информация за тъговеца:

Наименование:  ВИДЕОМАКС-АВС ООД, ЕИК 040044467
Седалище и адрес на управление : гр. София, ж.к. Люлин, 10 микрорайон, бл. 133 вх. Б,
Адрес за кореспонденция  : гр. София, ж.к. Люлин, 10 микрорайон, бл. 133, вх. Б,
Тел.: +359882417317
Електронна поща: sales@videomaxavs.com